Vijesti / Ostalo-Vijesti

Višestruki recidivist

Motociklistu 30 dana zatvora

Motociklistu 30 dana zatvora
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policijski službenici Postaje prometne policije Virovitica su prilikom kontrole prometa u subotu, 13. listopada u Lozanu u činjenju prekršaja u prometu, zatekli 33 – godišnjeg vozača motocikla

Policijski službenici Postaje prometne policije Virovitica su prilikom kontrole prometa u subotu, 13. listopada u Lozanu u činjenju prekršaja u prometu, zatekli 33 – godišnjeg vozača motocikla.

 Naime, provedenom kontrolom policijski službenici su utvrdili kako 33 – godišnji vozač upravlja motociklom brzinom od 149 km/h, pod utjecajem alkohola od 1.53 promila, i s isteklom vozačkom dozvolom, u naseljenom mjestu gdje je ograničena brzina kretanja vozila prometnim znakom na 70 km/h.

Obzirom da se radi o višestrukom povratniku u počinjenju istih i sličnih prometnih prekršaja koji ima više pravomoćnih presuda zbog istovrsnih prekršaja, isti je uhićen, gdje mu je prekršajni sudac u Virovitici temeljem rješenja odredio kaznu zatvora u trajanju od 30 dana, zabranu upravljanja vozilima „B“ kategorije od 12 mjeseci i novčanu kaznu 1000 kuna.

Izdvojeno

Category: 7733 - 8379

Reci što misliš!