Vijesti / Osijek

Forbes o Farmeronu u superlativima

Forbes  o Farmeronu u superlativima

Uspjesi osječkog Farmerona nižu se jedan za drugim. Tako je jučer ugledni Forbes objavio članak o njima.

Uspjesi osječkog Farmerona nižu se jedan za drugim. Tako je jučer ugledni Forbes objavio članak o njima.

Investicija od 1.4 milijuna dolara koju su dobili za osvajanje svijeta svojim "Google Analyticsom za farme" koji velikim poljoprivrednim pogonima omogućava jednostavno praćenje njihove stoke nije mogla proći neopaženo. Gotovo svi hrvatski mediji prepoznali su vrijednost ovoga projekta kojeg vodi Matija Kopić, a sada su se u priču uključili i ugledni strani mediji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[span class=attention]Osječki Farmeron je dobio 1.4 milijuna dolara investicije iz Silicijske doline: Zapošljavat će u SAD-u i Osijeku[/span]

Forbes tako navodi kako je proizvodnja hrane uz Farmeron i njihovu cloud aplikaciju postala puno jednostavnija. Ovaj pionirski pothvat ekipe iz Osijeka, odnosno Hrvatske je veliki korak ka modernizaciji svih radnji na nekoj farmi navodi se u članku.

Ono što je inspirativno u priči vezanoj uz Farmeron jest sinova želja da pomogne svome ocu voditi stoku na vlastitoj farmi učinkovitije. Matija  je složio tim lokalnih prijatelja sa znanjem i strašću bilo za poljoprivredu i/ili programiranje i angažirao lokalne i prekoceanske resurse kako bi pokrenio svoj biznis - navodi Forbes.

Cijeli članak o Farmeronu u Forbesu pročitajte OVDJE.

Tekst: SiB.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!