Vijesti / Osijek

''Wrongful Death 2: Bloodlines''

Brat Julije Roberts završio sa snimanjem filma u Osijeku: ''Produkcija je slična hollywoodskoj''

Brat Julije Roberts završio sa snimanjem filma u Osijeku: ''Produkcija je slična hollywoodskoj''
Davor Javorović/Pixsell

''Pohvalili su i našu produkciju te profesionalizam koji se, prema riječima Robertsa, gotovo uopće ne razlikuje od onoga u Hollywoodu", istaknuo je ranije Katušin

Eric Roberts, brat Julije Roberts, u Osijeku je ovih dana završio sa snimanjem filma ''Wrongful Death 2: Bloodlines'', drugog dijela trilera pod producentskom palicom Vjekoslava Katušina, nagrađivanog redatelja i glumca te osnivača produkcijske kuće Dream Team Pictures iz Belog Manastira.

Osim 68-godišnjeg glumca, u gradu na Dravi film su snimali glumci Michael Paré, Randy Havens, Costas Mandylor, Robert Miano, Massi Furlan, Chris Moss i američko-kineska glumica Bai Ling.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Eric je izrazito zadovoljan hrvatskom produkcijom.

Wrongful Death 2: Bloodlines Zvijezde Slagalice strave i Divlji zapad u Slavoniji i Baranji snimaju film hrvatskog redatelja

"S obzirom na brojne pozitivne reakcije i kritike na prvi film 'Wrongful Death', nije bilo dvojbe kada je u pitanju bilo snimanje drugog dijela filma. Tijekom snimanja prvog filma u Belom Manastiru prošle godine Eric Roberts i Michael Paré oduševili su se Baranjom, posebno gastronomskim delicijama i ljepotama krajolika. Pohvalili su i našu produkciju te profesionalizam koji se, prema riječima Robertsa, gotovo uopće ne razlikuje od onoga u Hollywoodu", istaknuo je ranije Katušin.

Podsjetimo, radnja prvog filma ''Wrongful Death'' odvija se oko nastojanja Davida Moorea (Michael Paré) da pronađe pravu istinu o ubojstvu svojega sina, a to pokušava doznati od kćeri senatora McElroya (Eric Roberts), dok se u nastavku "Wrongful Death 2: Bloodlines'' detektiv Bruce Williams (Chris Moss) suočava sa serijom brutalnih ubojstava i brojnim misterijama i tajnama. Osim što se usmjerava prema napetoj radnji i neočekivanim zbivanjima, film istražuje i duboke ljudske odnose i unutarnje turbulencije likova, pružajući gledateljima jedinstveno filmsko iskustvo.

Eric Roberts i Vjekoslav Katušin; FOTO: Davor Javorović/PIXSELL


Izdvojeno

Reci što misliš!