Vijesti / Osijek

Značajan korak

Osječka tvrtka otvorila novi objekt u Nemetinu kojime se povećava broj radnih mjesta

Osječka tvrtka otvorila novi objekt u Nemetinu kojime se povećava broj radnih mjesta
PR

''Vjerujem u to kako će novi objekt donijeti nova radna mjesta i povećati konkurentnost upravo Industrijske zone Nemetin'', naglasio je Lukenda

Prošloga vikenda u Industrijskoj zoni Nemetin svečano je otvoren novi poslovni objekt tvrtke Lukenda Transport. Otvorenju su prisustvovali brojni partneri tvrtke, zamjenik gradonačelnika Osijeka Dragan Vulin te mnogobrojni gosti.

Ceremonija je započela govorom direktora tvrtke Josipa Lukende, nakon kojega je uslijedio govor zamjenika gradonačelnika. Dragan Vulin naglasio je važnost ovoga objekta za razvoj lokalne ekonomije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ovaj novi poslovni prostor omogućit će nam da još bolje i učinkovitije pružamo naše usluge. S proširenim kapacitetima, modernom opremom i poboljšanim radnim uvjetima, vjerujem u to kako će novi objekt donijeti nova radna mjesta i povećati konkurentnost upravo Industrijske zone Nemetin'', naglasio je Lukenda, dodavši kako se novi poslovni objekt prostire na površini od 2.500 kvadratnih metara i opremljen je najsuvremenijom tehnologijom za upravljanje robom i logističkim procesima.

Realizacija ovoga projekta predstavlja značajan korak naprijed kako za Industrijsku zonu Nemetin, tako i za lokalnu ekonomiju. Očekuje se da će novi objekt značajno doprinijeti poboljšanju logističkih procesa i povećanju konkurentnosti cijele regije, a planira se i daljnje širenje kapaciteta i uvođenje dodatnih usluga kako bi se zadovoljile rastuće potrebe tržišta.

Inače, tvrtka Lukenda Transport posluje u Republici Hrvatskoj od 1993. godine i trenutno zapošljava 180 ljudi. Tvrtka ima poslovnicu i u Horschingu, Austrija.


Izdvojeno

Reci što misliš!