Vijesti / Osijek

GPP-ovo nagradno testiranje

Sudjelujte u testiranju aplikacije za planiranje putovanja i osvojite mjesečnu butru

Sudjelujte u testiranju aplikacije za planiranje putovanja i osvojite mjesečnu butru
Marko Mrkonjć/PIXSELL

Aplikaciju mogu testirati svi zainteresirani građani u razdoblju od tjedan dana, počevši od 29. svibnja do 2. lipnja te sudjelovati u procesu njezine optimizacije ispunjavanjem upitnika o korisničkom iskustvu

GPP organizira nagradno testiranje aplikacije za planiranje putovanja Traveling Companion za sve zainteresirane građane koji se redovito služe javnim prijevozom te rado koriste alate nove tehnologije.

Naime, Osijek je jedan od šest različitih demonstracijskih lokacija, uz Barcelonu, Atenu, Varšavu, Liberec i Padovu, gdje će se tijekom sljedećih dana testirati koncepti i rješenja kojima se nastoji unaprijediti korištenje javnog prijevoza. Jedan je od načina i razvoj aplikacije za europsko tržište koja kombinira sve vrste prijevoza te omogućuje putnicima kupovinu jedne karte za cijelo putovanje, čak i kada koriste različite načine prijevoza – od javnog prijevoza do električnih bicikala.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Aplikaciju mogu testirati svi zainteresirani građani u razdoblju od tjedan dana, počevši od 29. svibnja do 2. lipnja te sudjelovati u procesu njezine optimizacije ispunjavanjem upitnika o korisničkom iskustvu. Aplikacija je namijenjena korisnicima Android pametnih uređaja, a krajnji je rok za prijavu 24. svibnja na e-mail adresu [email protected] (potrebno je navesti ime i prezime te model pametnog telefona).

Na kraju testiranja moguće je ispuniti evaluacijski upitnik aplikacije IP4Maas Travel Companion te osvojiti nagradu u obliku mjesečne karte GPP-a.


Izdvojeno

Reci što misliš!