Vijesti / Osijek

osijek

Tinejdžeri se na TikToku izrugivali bolesnom djevojčicom, policija im pokucala na vrata

Tinejdžeri se na TikToku izrugivali bolesnom djevojčicom, policija im pokucala na vrata
Igor Soban/PIXSELL

"Iako se moja kći ne vidi na snimku, bilo je jasno da su kopirali njen hod jer su hodali iza nje dok su to snimali. Vidjeli smo to tek nakon što jedna od djevojčica objavila video na TikToku", rekla je Osječanka za 24sata

Četvero osnovnoškolaca iz Osijeka, dvije djevojčice i dva dječaka, izrugivalo se na TikToku s 13-godišnjom djevojčicom koja boluje od rahitisa. Snimili su video u kojem kopiraju njen hod s 'oks' nogama i objavili ga toj društvenoj mreži.

Nakon par dana na vrata im je pokucala policija pa im više nije bilo smješno. Naime, kako pišu 24sata,  40-godišnja mama djevojčice, njihovo je vršnjačko nasilje prijavila školi, policiji i pravobraniteljici za djecu s invaliditetom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Iako se moja kći ne vidi na snimku, bilo je jasno da su kopirali njen hod jer su hodali iza nje dok su to snimali. Vidjeli smo to tek nakon što jedna od djevojčica objavila video na TikToku. Jedan od dječaka s videa ide u istu školu kao i moja kći. Na razgovoru s ravnateljem škole pokušao je s pričom da se radi o novom plesu s TikToka, a onda je sve priznao", rekla je ogorčena mama za 24 sata gdje možete pročitati i opšrnije o ovom slučaju.


Izdvojeno

Reci što misliš!