Vijesti / Osijek

bolje planiranje

Sajam antikviteta omogućio dugotrajnu rezervaciju mjesta za izlagače

Sajam antikviteta omogućio dugotrajnu rezervaciju mjesta za izlagače
Ivica Benić/SiB.hr

Prema ranijim najavama novi organizator tradicionalne priredbe "Osječki sajam antikviteta" Tržnica d.o.o. provest će postupak rezervacije izložbenih mjesta na lokaciji u Parku kralja Držislava za razdoblje travanj - rujan 2023. godine na kojem mogu sudjelovati svi dosadašnji i potencijalni novi izlagači

Sajam antikviteta manifestacija je koja svake prve subote u mjesecu okuplja velik broj znatiželjnika u potrazi za antikvitetima ili samo ukusnim zalogajem. Novi organizator sajma Tržnica d.o.o. odlučio je svima olakšati potragu, a izlagačima omogućiti uvijek istu poziciju na duže razdoblje.

Tako će se provesti postupak rezervacije izložbenih mjesta na lokaciji u Parku kralja Držislava (kod Školjke) za razdoblje travanj - rujan 2023. godine na kojem mogu sudjelovati svi dosadašnji i potencijalni novi izlagači.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Odluka o načinu i cijenama rezervacije i izdavanja u zakup izložbenih mjesta. Pravila o postupku izdavanja u zakup i shematski prikaz po vrstama, namjeni i rednom broju svakog pojedinog izložbenog mjesta te obrazac Ponude koje će biti potrebno dostaviti od dana objave do zaključno četvrtka, 23. ožujka 2023. godine objavljeni su na službenoj stranici Organizatora www.trznicaos.hr.

Ovim načinom svi redovni izlagači mogu u narednih šest mjeseci, do kada je predviđeno da će se sajam održavati na sadašnjoj lokaciji, stječu mogučnost izlaganja na uvijek istom mjestu, na kojem će ih kupci/posjetitelji lakše pronaći i ne moraju, kao do sada, vršiti posebne prijave za svaki mjesec. Ujedno je osiguran dosatan broj mjesta za izlagače bez uplaćene rezervacije.

Važno je napomenuti da se cijene nisu mijenjale jer početna cijena mjesečne rezervacije i dnevnog zakupa na dan održavanja priredbe predstavlja zbroj sadašnje cijene koja se naplaćuje već duži niz godina. Početna cijena štanda na licitaciji kreće se od 6 do 18 eura, a ponude se mogu predati do 23. ožujka.


Izdvojeno

Reci što misliš!