Vijesti / Osijek

ukida se treća traka iz smjera istoka

Priprema se nova regulacija prometa na križanju Strossmayerove i Kanižlićeve

Priprema se nova regulacija prometa na križanju Strossmayerove i Kanižlićeve
Marko Mrkonjić/PIXSELL

Novo stanje prometne signalizacije na državnoj cesti DC426 u Ulici Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku bit će izvedeno na način da će za promet iz smjera istoka i zapada biti izvedene po dvije prometne trake

U razdoblju od 17. ožujka do 20. ožujka 2023., u vremenu od 7:00 do 16:00 izvodit će se radovi na izmjeni postojećeg stanja prometne signalizacije i novoj preregulaciji rada semafora na državnoj cesti DC426 u Osijeku, Ulici Josipa Jurja Strossmayera u raskrižju s Ulicom Antuna Kanižlića u Osijeku. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi će se odgoditi.

Promet će se za vrijeme radova odvijati usporeno prema privremenoj regulaciji prometa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Novo stanje prometne signalizacije na državnoj cesti DC426 u Ulici Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku bit će izvedeno na način da će za promet iz smjera istoka i zapada biti izvedene po dvije prometne trake za ravno uz oba smjera omogućeno skretanje prema sjeveru i jugu u Kanižlićevu ulicu.

ne vozite napamet Postavljena dodatna regulacija, raskrižje Strossmayerove i Kanižlićeve sigurnije za promet

Odnosno, na istočnom privozu (iz smjera Trga Ante Starčevića) ukida se postojeća treća prometna traka za lijevo skretanje (s južne strane) te će lijevo skretanje u Kanižlićevu ulicu (u smjeru juga) ponovno biti omogućeno iz postojećeg lijevog prometnog traka zajedno sa smjerom ravno u istoj semaforskoj fazi).


Izdvojeno

Reci što misliš!