Vijesti / Osijek

izbjegnite gužve

Obavijest iz MUP-a: Izdavanje dokumenata u Osijeku i subotom

Obavijest iz MUP-a: Izdavanje dokumenata u Osijeku i subotom
Marko Mrkonjic/PIXSELL

Policija poziva sve stranke koje su podnijele zahtjev za izdavanje dokumenata u Osijeku da u navedeno vrijeme dođu preuzeti svoje dokumente kako bi izbjegli gužve tijekom tjedna

U Policijskoj upravi osječko-baranjskoj u šalter sali ovaj mjesec tri subote za redom, i to 11. 18. i 25. ožujka u vremenu od 8 do 13 sati, obavljat će se isključivo uručivanje osobnih dokumenata, a sve kako bi se smanjili redovi čekanja radnim danom.

Dokumente koje možete podići su: osobne iskaznice, putne isprave, vozačke dozvole, dozvole boravka i dozvole za boravak i rad.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako bi izbjegli gužve svi građani koji dolaze u Upravnu službu Policijske uprave osječko-baranjske to mogu obaviti na način da se prethodno naruče putem aplikacije redomat.mup.hr pomoću pametnih mobitela ili računala.

Upisivanjem riječi redomat.mup, redomat ili eredomat u bilo koju web tražilicu na zaslonu se otvara tražilica REDOMAT MUP.

Ulaskom u otvorenu aplikaciju kroz tri koraka na vrlo jednostavan i brz način rezervirate svoj termin kad Vama to najbolje odgovara. U zakazano vrijeme na šalter primamo samo jednu osobu, a u slučaju spriječenosti dolaska na vaš zakazani termin da bi zakazali novi termin potrebno je otkazati postojeći termin jednostavnim klikom na ikonicu za otkazivanje.


Izdvojeno

Reci što misliš!