Vijesti / Osijek

četvero ozlijeđenih

Osječanka s 1,77 promila u krvi prošla kroz crveno i udarila u drugo vozilo

Osječanka s 1,77 promila u krvi prošla kroz crveno i udarila u drugo vozilo
Marko Lukunic/PIXSELL

U prometnoj nesreći četiri osobe su lakše ozlijeđene

U vremenu od 10. do 12. veljače na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentirano je 27 vozača osobnog automobila, 4 biciklista, 1 vozač električnog romobila i 1 vozač teretnog automobila koji su bili pod utjecajem alkohola.
 
U navedenom razdoblju osim alkohola evidentirano je još 256 prekršaja od kojih 129 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 34 nekorištenja sigurnosnog pojasa, 13 nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 2 upravljanja pod zabranom, 5 upravljanja neregistriranim vozilom, 2 odbijanja ispitivanja na prisutnost droga u organizmu i 71 ostali prekršaj.

U 11,45 sati u Osijeku, dogodila se prometna nesreća u kojoj su 4 osobe zadobile lake tjelesne ozljede. 27-godišnjakinja iz Osijeka koja je upravljala osobnim automobilom prošla je na znak crvenog svjetla na semaforu kroz raskrižje i udarila u drugo vozilo. Vozačici je evidentirana koncentracija od 1,77 promila alkohola u krvi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 3.830 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 9 negativnih bodova, izvještava PU osječko-baranjska.


Izdvojeno

Reci što misliš!