Vijesti / Osijek

đakovštinom dvosmjerno

Uskoro radovi na pruzi i na najvećem osječkom kružnom toku, evo kakva nas regulacija očekuje

Uskoro radovi na pruzi i na najvećem osječkom kružnom toku, evo kakva nas regulacija očekuje
Marko Mrkonjić/PIXSELL

U brojnim osječkim ulicama u tijeku je rekonstrukcija tramvajske mreže

Radovi na rekonstrukciji tramvajske mreže u okviru projekta "Modernizacija tramvajske infrastrukture na području grada Osijeka" napreduju željenom dinamikom, a trenutno se izvode radove u samom centru grada u Županijskoj ulici. 

Samim time, radovi se sve više približavaju najprometnijem osječkom raskrižju, odnosno kružnom toku Đakovština na kojem se susreću ulice Reisnerova, Županijska, Leopolda Mandića i Vinkovačka ulica. Značiti će to dodatne prometne izazove u gradu nakon što je ranije zatvorena ulica Leopolda Mandića zbog radova na izgradnji podvožnjaka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako saznajemo, tijekom izmjene tračnica na samom kružnom toku, regulacija prometa odvijati će se na način da se promet odvija dvosmjerno. Tako će prometovanje biti omogućeno bez kruženja i to pravcima Reisnerova – Vinkovačka i Reisnerova – Leopolda Mandića. U Županijsku ulicu morati ćete zbog toga nekim od obilaznih puteva, a sami početak radova na ovoj dionici još nije poznat, ali ako je suditi prema trenutnom stanju gradilišta, za očekivati je kako nas isto očekuje krajem veljače.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!