Vijesti / Osijek

na deset godina

Grad Osijek iznajmljuje poslovne prostore po cijeni od 40 do 350 eura mjesečno

Grad Osijek iznajmljuje poslovne prostore po cijeni od 40 do 350 eura mjesečno
Davor Javorovic/PIXSELL

Trenutno je raspoloživo 20 poslovnih prostora na području cijeloga grada

Na temelju Zakona o zakupu i kupoprodaji poslovnoga prostora kao i Odluke o uvjetima i postupku davanja u zakup poslovnih prostora i prema Rješenju Gradonačelnika Grada Osijeka raspisan je Natječaj za zakup poslovnih prostora.

Predmet zakupa je 20 poslovnih prostora u Osijeku s djelatnostima koje se mogu obavljati, a to su uredska, trgovačka, obrt, udruge, skladište te ugostiteljstvo - jednostavne brze usluge, trgovačka, obrt s početnim mjesečnim zakupninama u eurima i kunama, dužini trajanja zakupa i ostalog u vezi poslovnih prostora.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poslovni prostori  se daju u zakup na određeno vrijeme  u trajanju od deset godina, a dio njih nema vlastiti sanitarni čvor, dok dio nije uređen pa je isti potrebno urediti kako bi zadovoljili minimalne tehničke uvjete za obavljanje planirane djelatnosti.

Ostali poslovni prostori daju  se u zakup u viđenom stanju. Kod djelatnosti navedenih u tablici kao obrt i udruge u poslovnom prostoru nije dopušteno obavljanje ugostiteljske i restoranske djelatnosti.

Same cijene najma kreću se od 39,39 eura mjesečno za prostor skladišta u Vukovarskoj 3 pa do 315 eura za 74 kvadrata u pothodniku.

Sve uvjete natječaja potražite na LINKU.


Izdvojeno

Reci što misliš!