Vijesti / Osijek

Tradicionalna pomoć potrebitima

Udruga Psihos organizira nekoliko različitih božićnih humanitarnih akcija

Udruga Psihos organizira nekoliko različitih božićnih humanitarnih akcija
Udruga Psihos

Ovog adventa provode se čak dvije akcije: jedna usmjerena na Udrugu Rocco, a druga na Udrugu za psiho-socijalne potrebe Amadea

"Psihos" je udruga studenata psihologije na Filozofskom fakultetu u Osijeku. Ove akademske godine broji više od 30 članova koji se aktivno bave organiziranjem predavanja, radionica, pub kvizova te humanitarnih akcija usmjerenih ne samo na studente psihologije, nego i na širu zajednicu. Kao i proteklih godina, "Psihos" organizira božićnu akciju kojom se skupljaju sredstva za potrebite Osječko-baranjske županije.

Ovog adventa provode se čak dvije akcije: jedna usmjerena na Udrugu Rocco, a druga na Udrugu za psiho-socijalne potrebe Amadea. Na Filozofskom fakultetu u Osijeku skupljaju se donacije za socijalno ugrožene obitelji i starije u Đakovu, kojima su trenutno najpotrebnije osnovne higijenske potrepštine (sapuni, prašak za rublje itd.), osnovne namirnice (šećer, brašno, ulje itd.) te sitnice poput slatkiša, bojica, mentol bombona i slično.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako bi također razveselili i nezbrinute pse i mace, u Campus Caffe-u postavljena je kutija za donacije koju je cilj napuniti poslasticama za pse i mačke, suhom i mokrom hranom za pse i mačke, dekama, ručnicima i sličnim sitnicama.

Akcije traju do 18. prosinca, nakon čega će volonteri udruge Psihos potrebitima dostaviti prikupljeno.


Izdvojeno

Reci što misliš!