Vijesti / Osijek

gradonačelnik u posjeti

U Klisi obnovoljena cesta prema groblju, te nogostup u Vukovarskoj ulici

U Klisi obnovoljena cesta prema groblju, te nogostup u Vukovarskoj ulici
Grad Osijek

Cijena radova je 365 tisuća kuna

Osječki gradonačelnik Ivan Radić obišao je završene radove na rekonstrukciji ceste prema groblju, te nogostupa u Vukovarskoj ulici u Klisi. Radove vrijedne 365 tisuća kuna izvela je gradska tvrtka UNIKOM.

„Želimo razvijati jednako sve gradske četvrti i mjesne odbore. Kada sam bio u MO Klisa u siječnju ove godine, obećali smo da ćemo obnoviti ovu cestu prema groblju i danas sa zadovoljstvom možemo reći da smo na obilasku završenih radova. Cesta je napravljena, kao i nogostup u Vukovarskoj ulici. Cijena radova je 365 tisuća kuna“, istaknuo je gradonačelnik Ivan Radić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

“Zahvaljujem se svima koji su sudjelovali u ovome radu. U kakvom je cesta stanju bila, ovo je fantastično. Nadamo se daljnoj suradnji. Danas nam je obećano da će se uskoro postaviti i klima- uređaj u prostorije Mjesnoga odbora, tako da sam siguran da će i to biti ispunjeno”, rekao je mještanin Klise Željko Trivunović.

Na obnovu krovišta i prostorija Mjesnoga odbora podsjetio je i gradonačelnik Radić.

“Ove godine smo sanirali i derutno krovište te uredili prostorije Mjesnog odbora Klisa, za što je iz gradskog proračuna izdvojeno oko 220 tisuća kuna. Podsjećam, sanirano je krovište, postavljene se nove instalacije i nova LED rasvjeta. Osigurali smo ove godine u proračunu više novca za prioritete gradskih četvrti i mjesnih odbora. Tako je i za Klisu ove godine osigurano 8 posto više novca nego godinu ranije. Nastavit ćemo surađivati sa svim gradskim četvrtima i mjesnim odborima, slušati njihove prioritete i u skladu sa svojim mogućnostima ih realizirati”, zaključio je gradonačelnik Radić tijekom obilaska Mjesnog odbora Klisa.


Izdvojeno

Reci što misliš!