Vijesti / Osijek

studentski posao

KBC Osijek zapošljava studente, ali samo one u dobroj fizičkoj spremi

KBC Osijek zapošljava studente, ali samo one u dobroj fizičkoj spremi
Dubravka Petrić/PIXSELL

Studenti koji se zaposle radit će na istovaru, prijenosu i slaganju različitih zdravstvenih proizvoda, opreme i uređaja, te njihovo raznošenje kroz dostavu u krugu ustanove

Klinički bolnički centar Osijek traži studente/ice članove studentskog servisa za fizički posao, za radno mjesto "Radnik u skladištu centralne ljekarne - rad u skladištu zdrastvene opreme".

Studenti koji se zaposle radit će na istovaru, prijenosu i slaganju različitih zdravstvenih proizvoda, opreme i uređaja, te njihovo raznošenje kroz dostavu u krugu ustanove. Stoga je i jedan od uvjeta dobra fizička spremnost i kondicija, a ostali su pažljivost i strpljivost, urednost i suradnja s ostalim osobljem, timski rad, minimalno i kontinuirano narednih šest (6) mjeseci, prednost apsolventima i/ili studentima viših i završnih godina studija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rai se svaki dan od 7 do 15 sat, a po potrebi i duže, isto kao i po potrebi subotom. Uvjet je liječnički pregled medicine rada koju plaća poslodavac, ali tek nakon 3 mjeseca rada odrađenog u kontinuitetu i polaganje ispita zaštite na radu.

I za kraj ono najzanimljivije potencijalnim zaposlenicima - satnica je 29,30 kuna po satu, odnosno 3,89 eura. 

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!