Vijesti / Osijek

Zlatna plaketa i Pečat grada

Grad Osijek raspisao poziv za ovogodišnja priznanja zaslužnim građanima

Grad Osijek raspisao poziv za ovogodišnja priznanja zaslužnim građanima
Ivica Benić/SiB.hr

Javna priznanja Grad Osijek dodjeljuje fizičkim i pravnim osobama

Kao i svake godine, Grad Osijek raspisao je Javni poziv za podnošenje poticaja za dodjelu javnih priznanja Grada Osijeka.

Prošle godine Zlatnu plaketu zaslužio je Ivica Vrkić životno djelo i to za izuzetan doprinos u izgradnji moderne, demokratske, slobodne i napredne države Hrvatske dok je pretprošle godine ovo priznanje pripalo akademkinji Vlasti Piližoti jedinstvena ostvarenja u području znanosti. Osim njih priznanja su dobili i brojni drugi zaslužni građani.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Grad Osijek ove će godine priznanja dodijeliti u dvije kategorije i to:

Zlatna plaketa „Grb Grada Osijeka“,  javno priznanje koje se dodjeljuje fizičkim i pravnim  osobama  za  izuzetna  ostvarenja  u  području  gospodarstva,  znanosti, odgoja, obrazovanja, zdravstva, socijalne skrbi, kulture, fizičke  kulture, tehničke kulture, zaštite okoliša i ekologije, obrane i zaštite te drugih društvenih djelatnosti.

Pečat Grada Osijeka, javno priznanje koje se dodjeljuje fizičkim i pravnim osobama za osobite uspjehe u razvoju društvenih odnosa i unapređenju djelatnosti gospodarskog i društvenog života Grada Osijeka.​

Same prijedloge svi mogu dostaviti do 15. listopada, a svi detalji nalaze na stranicama Grada Osijeka.


Izdvojeno

Reci što misliš!