Vijesti / Osijek

Sanela Kohajda

Vozačica GPP-a svjetska prvakinja u vožnji autobusa!

Vozačica GPP-a svjetska prvakinja u  vožnji autobusa!
Dubravka Petrić/PIXSELL

Konkurenciju je potukla, a i vlastitog supruga Tomislava koji je vozač već 25 godina

Sanela Kohajda, vozačica osječkog GPP-a, je na 32. Svjetskom prvenstvu profesionalnih vozača u Tuheljskim toplicama pomela konkurenciju od čak 98 natjecatelja među kojima je bio i njezin suprug, osvojivši prvo mjesto.

Iako je položila za autobus nedavno, ova dugogodišnja vozačica tramvaja priznala je za Dnevnik Nove TV da joj je vožnja tramvaja draža, ali svejedno je na Svjetsko prvenstvo profesionalnih vozača otišla, bez treme.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

”Dva do tri mjeseca – autobus. Moji prvi metri su bili na tom prvenstvu. Poligon je djelovao jako teško, ali išla sam onako polako nekako na sigurno proći kompletni dio i stvarno sam napravila sve bez greške čega još uvijek nisam ni sama svjesna”, rekla je Sanela.

Konkurenciju je potukla, a i vlastitog supruga Tomislava koji je vozač već 25 godina, koji je ponosan na uspjeh svoje supruge. ”Oduševljeni smo, još ni sami ne shvaćamo što je napravila”, kaže za Dnevnik Nove TV.

FOTO: Dubravka Petrić/PIXSELL

Konkurencija je bila jaka, natjecalo se 98 vozača iz devet zemalja.

”Konkurencija mi je bila stvarno jaka. Moje kolegice su Josipa i Snježana – jedna je instruktorica svih kategorija, druga kolegica ima svoju prijevozničku tvrtku, a vožnja autobusa je njezin njen svakodnevni posao”, kaže Sanela, koja ističe da je osjećaj kad su je proglasili svjetskom prvakinjom bio nevjerojatan:

”Još uvijek ne vjerujem u to”, poručila je.


Izdvojeno

Reci što misliš!