Vijesti / Osijek

uključite se

Osječka obitelj u požaru ostala bez svega, a sad treba vašu pomoć

Osječka obitelj u požaru ostala bez svega, a sad treba vašu pomoć

Obitelj Šivak smještena je u privremeni dom, ali se veseli povratku u vlastiti

Osječko naselje Retfala prije mjesec dana potresao je požar u kojem je obitelj Šivak ostala bez svega, a tek sitnice koje su uspjeli ponijeti ili nisu izgorjele, podsjećaju ih na njihov dom.

Grad Osijek odmah nakon požara je reagirao i smjestio ih u privremeni dom u hostel Stara pekara gdje ih je jučer i posjetio zamjenik gradonačelnika Dragan Vulin.

završen očevid Policija otkrila što je uzrokovalo požar obiteljske kuće u Retfali

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vulin koji je početkom kolovoza bio i na požarištu rekao je da je sretan što je obitelj, kako je čuo, zadovoljna privremenim smještajem, no da ga još više raduje što su na putu trajnog rješenja za novi dom ove tročlane obitelji. Pohvalio je poduzetnike koji su već pomogli te pozvao sve građevince i sve Osječane da svojim prilozima pomognu gradnju nove stambene kuće u Fruškogorskoj. Vulin je zaključio da je tužna priča ipak poslala dobru poruku o građanima koji brinu jedni za druge i Gradu koji zna pomoći svojim građanima u slučaju potrebe, a prenosi radio Osijek.

Radmila Šivak prisjetila se strašnog požara koji im je sve uništio ali i iskoristila prigodu za zahvaliti svima koji su pomogli.

Obitelji Šivak možete pomoći i vi uplatom na račun HR3425000093107145352 (Luka Šivak, Adiko bank).


Izdvojeno

Reci što misliš!