Vijesti / Osijek

na križanju frankopanske i zagorske

Osječanka pod utjecajem alkohola jučer u podne prouzročila prometnu nesreću

Osječanka pod utjecajem alkohola jučer u podne prouzročila prometnu nesreću
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15.000,00 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 prekršajna boda

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske policija je evidentirala sedam prometnih nesreća od kojih je u dvije prometne nesreće dvije osobe lako tjelesno ozlijeđeno, a pet je za posljedicu imalo materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se tri prometne nesreće, u Našicama dvije prometne nesreće, a u Belom Manastiru i Belišću po jedna prometna nesreća.  

Jučer u 11,55 sati u Osijeku, u Frankopanskoj ulici kod križanja sa Zagorskom ulicom, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Osobnim automobilom kojim je upravljala 44-godišnjakinja iz Osijeka, evidentirana je koncentracija od 1,14 promila alkohola u krvi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15.000,00 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 prekršajna boda.

U drugoj jučerašnjoj prometnoj o kojoj izvještava policija, u 20,30 sati na državnoj cesti broj 7, između Osijeka i Čepina, vozač osobnog automobila, 43-godišnjak iz Osijeka, uslijed nepropisnog pretjecanja udario je u vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera. Evidentirana mu je koncentracija od 1,43 promila alkohola u krvi.

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 19.000,00 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 prekršajnih bodova.


Izdvojeno

Reci što misliš!