Vijesti / Osijek

intervenirala i policija

Drama u autobusu osječkih umirovljenika na povratku iz Crikvenice: "Molim vas dođite zaustaviti ovo širenje virusa"

Drama u autobusu osječkih umirovljenika na povratku iz Crikvenice:
Ilustracija (Davor Javorović/PIXSELL)

Nakon dolaska policije svi putnici iz autobusa su testirani i utvrđeno je da je dvoje putnika doista pozitivno na COVID-19

Grupa umirovljenika iz Osijeka koja je 10 dana boravila u Crikvenici u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju obratila se redakciji DNEVNIK.hr-a zbog straha za svoje zdravlje.

"Molim Vas da dođete zaustaviti ovo širenje virusa koje će se dogoditi ako te osobe budu išle s nama za Osijek iz Crikvenice u autobusu", vapaj je jednog od članova grupe umirovljenika koji se u subotu obratio redakciji DNEVNIK.hr-a.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ostali putnici i vozač tada su se pobunili i pozvali policiju koja im je potvrdila da je dojavu dobila. Nakon dolaska policije svi putnici iz autobusa su testirani i utvrđeno je da je dvoje putnika doista pozitivno na COVID-19.

Iz policije su rekli kako je za njih osiguran smještaj u bolnici u kojoj su boravili, a ostali članovi grupe su krenuli autobusom za Osijek.

Prije polaska autobusa u subotu novinari DNEVNIK.hr-a razgovarali su i s Marijom Sužnjević, voditeljicom puta, koja  je tvrdila da je tih dvoje oboljelih već odradilo izolaciju u trajanju od sedam dana.

"Oni nisu izlazili svih sedam dana, hranu su im donosili u sobu", rekla je Sužnjević za DNEVNIK.hr, dodajući da se prema preporukama HZJZ-a smatra da takvi ljudi više nisu zarazni. 

Sužnjević je rekla kako je dramu podigla samo jedna osoba, ali je i dodala kako nitko pozitivan neće ući u autobus.


Izdvojeno

Reci što misliš!