Vijesti / Osijek

zbogom ljetu

Sezona kupanja pri kraju, na Kopiku još svega nekoliko dana

Sezona kupanja pri kraju, na Kopiku još svega nekoliko dana
Ivica Benić/SiB.hr

Kopiku je već u prvoj sezoni posjetili nekoliko desetaka tisuća ljudi

Osječko gradsko kupalište Kopika prvi je put temeljito obnovljeno od kad je izgrađeno, a od kad je otvorilo svoja vrata sredinom srpnja, velik broj građana posjetio je i osvježio se novo izgrađenim i obnovljenim bazenima.

Kako javljaju iz gradske uprave, Kopika će za kupaće ostati otvorena do 1. rujna pa je u narednim danima, kad nam stiže novi val zatopljenja, posljednja prigoda za kupanje.

Nova Kopika Fotogalerija

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kopika će tad zatvoriti svoja vrata i krenuti će pripreme za novu kupališnu sezonu. Grad Osijek već je ranije najavio kako je ovo bila samo prva faza obnove gradskih bazena, a očekuje se osiguranje državnih sredstava iz Fonda za solidarnost kako bi se nastavilo se do potpune rekonstrukcije preostalih bazena.

Također, dovršiti će se i prva faza radova poput dodatnog uređenja zelenila pa će novu sezonu Kopika dočekati potpuno spremna za prve kupače već narednog lipnja.

Nova Kopika Fotogalerija

Dodajmo kako je već u prvoj kupališnoj sezoni Kopiku posjetilo nekoliko desetaka tisuća ljudi pa je i to dokaz kako je obnova bazena bila pun pogodak kad su u pitanju dodatni sadržaji u gradu Osijeku.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!