Vijesti / Osijek

čeka se vlada

Do 11. rujna za učenike besplatan prijevoz GPP vozilima uz dokaz učeničkog statusa

Do 11. rujna za učenike besplatan prijevoz GPP vozilima uz dokaz učeničkog statusa
Ivica Benić/SiB.hr

Dok se čeka odluka Vlade, GPP će omogućiti korištenje gradskog prijevoza bez naknade učenicima

Brojni učenici uskoro će sjesti ponovo u školske klupe, a dio njih za prijevoz koristi sustav osječkog Gradskog prijevoza putnika.

Obzirom da Odluka o sufinanciranju prijevoza učenika srednjih škola još nije uvrštena u dnevni red Sjednice Vlade RH, GPP za sada nije u mogućnosti nadopunjavati prijevozne karte učenicima koji koriste sufinancirani prijevoz.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zbog prethodno navedenoga, učenicima će od 01. do zaključno 11. rujna 2022. biti omogućeno korištenje javnog prijevoza bez nadopunjene prijevozne karte za rujan, uz bilo koji dokaz učeničkog statusa.

Učenici koji prvi puta aktiviraju svoje mjesečne Butre, obvezni su na prodajna mjesta GPP-a, donijeti ovjerenu Zamolnicu s jednom fotografijom. Zamolnice se mogu preuzeti na službenim stranicama GPP-a: www.gpp-osijek.com, u izborniku „Preuzimanja/Zamolnica za učenike“ ili podići na GPP-ovim prodajnim mjestima (C. Hadrijana 1, Trg A. Starčevića-pothodnik ili Gajev trg).

Učenici koji ne koriste sufinancirani prijevoz, a posjeduju Butru svoje mjesečne kartice za rujan mogu nadopuniti od 25. kolovoza te su također obvezni, najkasnije do 24. rujna, na prodajno mjesto GPP-a donijeti ovjerenu Zamolnicu.

Ukoliko učenik tijekom rujna ne donese navedene dokumente za školsku godinu 2022./2023., za listopad više neće moći obaviti nadopunu. 


Izdvojeno

Reci što misliš!