Vijesti / Osijek

1.52 promila u krvi

Pijana Osječanka na parkingu udarila u metalnu konstrukciju, prijeti joj novčana kazna od 41.500 kuna!

Pijana Osječanka na parkingu udarila u metalnu konstrukciju, prijeti joj novčana kazna od 41.500 kuna!
Željko Lukunić/PIXSELL

Vozačica osobnog automobila, 40-godišnjakinja upravljala je vozilom prije stjecanja prava

Tijekom vikenda, na području Policijske uprave osječko baranjske u nadzoru prometa policijski službenici evidentirali su 39 vozača osobnog automobila i 3 vozača bicikla koji su upravljali s nedozvoljenom koncentracijom alkohola u krvi.

Osim alkohola evidentirano je još 211 prekršaja od kojih je bilo 95 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 39 prekršaja nekorištenje sigurnosnog pojasa, 23 prekršaja nepropisnog korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 3 prekršaja upravljanja neregistriranim vozilom, tri vozača upravljali su vozilom za vrijeme dok im je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja, jedan prekršaj tehničke neispravnosti vozila i 47 ostalih prekršaja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jučer oko 3 sata u Osijeku dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.

Vozačica osobnog automobila, 40-godišnjakinja upravljala je vozilom prije stjecanja prava te se nepropisno uključivala u promet s parkirališta i udarila u metalnu konstrukciju. Evidentirana joj je koncentracija od 1,52 promila alkohola u krvi. Vozačica je smještena u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

Za počinjene prekršaje predviđena joj je novčana kazna u iznosu od 41.500,00 kuna i mjera zabrane polaganje vozačkog ispita upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije .


Izdvojeno

Reci što misliš!