Vijesti / Osijek

društveno poticajna stanogradnja

Pogledajte kako će izgledati novi POS-ovi stanovi u Osijeku

Pogledajte kako će izgledati novi POS-ovi stanovi u Osijeku
APN

Veličina stana koju kupac može kupiti ovisi o broju članova obiteljskog kućanstva

APN je ishodovao lokacijsku dozvolu za gradnju 206 novih stanova iz Programa POS-a u Osijeku, točnije na Vinkovačkoj ulici kod križanja s Dunavskom. Bit će to peta POS-ova gradnja u Osijeku  nakon tri zgrade na Uskim njivama i zgrade na Vukovarskoj.

POS je društveno poticajna stanogradnja i pokrenut je s ciljem da se građanima Republike Hrvatske omogući rješavanje stambenog pitanja po uvjetima znatno povoljnijim od tržišnih. Pravo na podnošenje zahtjeva za kupnju stana iz Programa POS-a imaju svi građani – državljani Republike Hrvatske koji nemaju odgovarajuće riješeno stambeno pitanje, odnosno nemaju odgovarajući stan. Veličina stana koju kupac može kupiti ovisi o broju članova obiteljskog kućanstva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Novi POS-ovi stanovi na Vinkovačkoj trebali bi se početi graditi ove godine. Prva faza obuhvaća izgradnju A dijela višestambene zgrade (podrum, prizemlje i pet nadzemnih etaža) te podzemne garaže, interne prometnice i svih  prometnih, komunalnih i infrastrukturnih priključaka. U drugoj fazi grade se B i C dijelovi višestambene zgrade s podrumom, prizemljom i četiri kata te izgradnja parkirališnih mjesta.

U tijeku je Javni poziv za utvrđivanje Dodatne liste reda prvenstva. Više informacija možete pronaći na stranicama APN-a.

Lokacija:

Izvor: Google Streetview


Izdvojeno

Reci što misliš!