Vijesti / Osijek

Plastičnim čepovima do skupih lijekova

Školarci i vrtićarci donirali prikupljene plastične čepove

Školarci i vrtićarci donirali prikupljene plastične čepove
PU osječko-baranjska

Učenici pojedinih škola su se potrudili i sakupili veće količine plastičnih čepova, jer kako kažu drago im je da mogu na ovakav način pomoći oboljelima

U petak, 10. lipnja, policijski službenici Ureda načelnika, Policijske uprave osječko-baranjske, preuzeli su sakupljene plastične čepove iz osnovnih škola i dječjih vrtića na području Osječko-baranjske županije, a vezano za projekt pod nazivom „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“ koji je pokrenula Udruga oboljelih od leukemija i limfoma Hrvatske, a u koji se uključila i Policijska uprava osječko-baranjska.
 
Učenici pojedinih škola su se potrudili i sakupili veće količine plastičnih čepova, jer kako kažu drago im je da mogu na ovakav način pomoći oboljelima.
 
"Ovom prilikom se zahvaljujemo svim osnovnim i srednjim školama, dječjim vrtićima, udrugama, gradovima i općinama na području županije osječko-baranjske te građanima koji su do sada sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji.
 
Nadamo se da će u svakoj slijedećoj akciji uvijek biti još više skupljenih plastičnih čepova, obzirom da su se prethodne pokazale uspješne i da se kontinuirano povećava broj kilograma prikupljenih čepova", poručuju iz policije.


Izdvojeno

Reci što misliš!