Vijesti / Osijek

Vozači, oprez!

Zbog autobusa, Trpimirova prema Baranji dobila četiri ležeća policajca

Zbog autobusa, Trpimirova prema Baranji dobila četiri ležeća policajca
SiB.hr

Ležeći policijaci pred Mostom dr. Franje Tuđmana postavljeni su privremeno do 15. srpnja

Brojne vozače iznenadili su ležeći policajci koji su postavljeni u Trpimirovoj ulici kod Tvrđe, tik pred most dr. Franje Tuđmana. Postavljeni su privremeno, a sve zbog  izvođenja radova na rekonstrukciji vrelovodnih instalacija na dionici od Ine na Zelenom polju do HEP-a u ulici Cara Hadrijana, a kako bi osigurali sigurnije spajanje GPP-ovih autobusa na Trpimirovu.

U vremenskom periodu od 09. svibnja do 15. rujna 2022. na predmetnoj dionici uspostaviti će se privremena regulacija prometa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bit će obustavljen prometa za vrijeme prekopa nerazvrstane ceste Ulice Cara Hadrijana na dionici od križanja Ulice Cara Hadrijana i Ulice k. P. Svačića (HEP Plin d.o.o.)  do kućnog broja 3 (ulaz u HEP Toplinarstvo d.o.o.). Uslijed obustave prometa na predmetnoj dionici privremeni ulaz-izlaz autobusa GPP-a vršiti će se kroz gradilište „Centra za posjetitelje“. U Ulici kneza Trpimira u cilju umirenja prometa u zoni križanja radi sigurnijeg uključivanja u promet autobusa GPP-a biti će privremeno postavljene naprave za umirenje prometa „ležeći policajci“. Ovakva regulacija prometa trebala bi trajati do negdje 15. srpnja.

Od 10. svibnja obustavlje je promet i za vrijeme prekopa nerazvrstane ceste Ulice Marijana Lanosovića, te je otežano prometovanje u zoni križanja Ulice M. Lanosovića i Ulice Vukovarska cesta. Predmetna regulacija na snazi bi bila predvidivo do 12. kolovoza 2022. godine.

Također je obustavljen i biciklistički promet i preusmjeren pješački promet u Ulici Cara Hadrijana na dionici od križanja sa Ulicom k. P. Svačića do Ulice J. Huttlera. Privremena regulacija pomjera se ovisno o mjestu izvođenja radova. Ova regulacija na snazi je do 15. rujna.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!