Vijesti / Osijek

Grad po mjeri

Radić na Tjednu karijera: "Imamo više useljenih nego iseljenih"

Radić na Tjednu karijera:

Gradonačelnik Ivan Radić gostovao je kao panelist na otvorenju Tjedna karijera

Gradonačelnik Osijeka Ivan Radić sudjelovao je u ponedjeljak na panelu pod nazivom “Pokretač uspjeha – kako ostvariti svoje karijerne snove”, kojim je otvoren Tjedan karijera Sveučilišta u Osijeku. Riječ je događaju koji se od 9. do 13. svibnja održava s ciljem razvoja karijere studenata, ali i njihova povezivanja s poslovnim sektorom.

Uoči panela gradonačelnik Radić poručio je kako gradska uprava Grada Osijeka čini sve što može da zadrži mlade u Osijeku, ističući kako se u Osijeku trenutačno provode projekti vrijedni više od milijardu kuna. Dodao je kako statistički podatci nikad nisu bili bolji:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Imamo više useljenih nego iseljenih. Nedavno je studentima otvoren i novi studentski dom. U Osijeku imamo gotovo sve fakultete i Osijek je definitivno grad po mjeri. U njemu imate sve što trebate, a opet nije prevelik da bi se ljudi osjećali otuđeno. Ne postoji bolji grad za živjeti", rekao je gradonačelnik Radić.

U ulozi panelista uz osječkog gradonačelnika sudjelovali su i Ante Vrban, svjetski poznat i nagrađivani arhitekt, te Ana Radišić, TV i podcast voditeljica i poduzetnica.


Izdvojeno

Reci što misliš!