Vijesti / Osijek

vozači lakše ozlijeđeni

Sudar dva kamiona na osječkoj južnoj obliaznici

Sudar dva kamiona na osječkoj južnoj obliaznici
Screenshot/Facebook

Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 43-godišnjaka policijski službenici podnose izvješće o počinjenom prekršaju, a protiv drugog vozača, 64-godišnjaka, policijski službenici podnose obavijest o počinjenom prekršaju

U noći s ponedjeljka na utorka, oko 3 ujutro, došlo je do prometne nesreće na osječkoj južnoj obilaznici u kojoj su sudjelovala dva kamiona. U ovoj prometnoj nesreći dvije osobe (vozači) lakše su ozlijeđeni.

"Do prometne nesreće došlo je tako što je 43-godišnji hrvatski državljanin upravljao kamionom s prikolicom i kretao se državnom cestom D2 (Obilaznica 106. brigade ZNG RH), odnosno iz smjera autoceste A5 u smjeru Osijeka. Silaskom s autoceste 43-godišnji vozač nije prilagodio brzinu kretanja kamiona te je prednjim dijelom udario u stražnji dio zaustavljenog kamiona. Vozačima je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Osijek. Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 43-godišnjaka policijski službenici podnose izvješće o počinjenom prekršaju, a protiv drugog vozača, 64-godišnjaka, policijski službenici podnose obavijest o počinjenom prekršaju", izvjestili su iz PU osječko-baranjske za Glas Slavonije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Glas također javlja da je do do sudara je došlo nakon što je vozač kamiona morao zaustaviti svoj kamion zbog problema s motorom. U stražnji dio zaustavljenog kamiona zabio se kamion Hrvatskih pošta koji je vukao i prikolicu.


Izdvojeno

Reci što misliš!