Vijesti / Osijek

a1 hrvatska

Veliki hrvatski mobilni operater povećao svoj prostor u Eurodomu i zapošljava još 70 djelatnika

Veliki hrvatski mobilni operater povećao svoj prostor u Eurodomu i zapošljava još 70 djelatnika
Ivica Benić/SiB.hr

Ovim potezom Osijek s novim zapošljavanjima postaje drugo najveće A1 poslovno središte, nakon Zagreba

Kako bi ojačala svoju poziciju na istoku Hrvatske te pokazala mladima da postoje kompanije u kojima se mogu razvijati, A1 Hrvatska otvorila je čak 70 novih radnih mjesta u osječkom pozivnom centru. Ovim potezom Osijek s novim zapošljavanjima postaje drugo najveće A1 poslovno središte, nakon Zagreba.

Novouređene prostore, u Eurodomu obišao je osječki gradonačelnik Ivan Radić u pratnji zamjenika Dragana Vulina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Osijek je u gospodarskom smislu živnuo što potvrđuje i statistika. Smanjili smo broj nezaposlenih, više je useljenih nego iseljenih, povećala se prosječna plaća. Oslobodili smo investitore plaćanja komunalnog doprinosa što kod građenja gospodarskih objekata dovodi do višemilijunskih ušteda. Naša je Gospodarska zona Nemetin po uvjetima jedna od najprivlačnijih u Hrvatskoj. Stvaramo pozitivno gospodarsko okruženje čiji je značajan dio A1 Hrvatska sa svojom velikom osječkom investicijom“, izjavio je gradonačelnik Ivan Radić.

A1 Hrvatska investirala je u uređenje 600 četvornih metara modernih i funkcionalnih uredskih prostora, čime je radni prostor u Eurodomu zaokružen na oko 1000 četvornih metara. U njemu će raditi stotinjak agenata, a trenutačno se zapošljava ili prolazi edukaciju i trening njih 70-ak. Glavna direktorica za privatne korisnike A1 Hrvatska Ivana Marković istaknula je važnost pozitivne radne atmosfere jer se od agenata očekuje da znaju i mogu sve, što uopće nije jednostavno: „Kolegice i kolege koji rade u Službi za korisnike ogledalo su kompanije. Zato kontinuirano ulažemo u njihovu edukaciju i digitalne alate kako bi brže i bolje obavili posao na zadovoljstvo korisnika kojima su na raspolaganju 24 sata dnevno”.

Foto: Grad Osijek

U osječkom A1 pozivnom centru zaposleno je više žena, a prosječna dob je oko 25 godina. S kolegama iz prodaje i tehnike u glavnom gradu Slavonije, A1 je poslodavac više od 160 zaposlenika. Glavni direktor za transformaciju poslovanja, ljudske resurse i korporativne komunikacije Ivan Skender naveo je da A1 Hrvatska nastavlja kontinuirano ulagati u svoje zaposlenike.

“U 2021. i 2022. godini investirali smo 8 posto u plaće i benefite zaposlenika kako bismo olakšali utjecaj inflacije. Redovita i transparentna komunikacija te stvaranje motivirajuće radne okoline temelji su naše korporativne kulture”, istaknuo je Skender.

Svi novi zaposlenici u Osijeku dobivaju mnogobrojne pogodnosti, između ostaloga imaju priliku dobiti bonus za dobre rezultate, moći će raditi od kuće i usavršavati se edukacijama za vještine budućnosti.

Odabirom Osijeka za novu lokaciju pozivnog centra, A1 Hrvatska daje svoj doprinos zapošljavanju i zadržavanju, prije svega mladih, u Osječko-baranjskoj županiji i Gradu Osijeku.


Izdvojeno

Reci što misliš!