Vijesti / Osijek

crvenim nosovima 12 tisuća kuna

Donacija za osmijeh Mesne industrije Ravlić

Donacija za osmijeh Mesne industrije Ravlić

Mesna industrija Ravlić zajedno sa svojim vjernim kupcima vjeruje kako će ova donacija pomoći klaunovima doktorima da prošire svoje djelovanje

„Zazvoni za osmijeh“ je akcija koju sada već redovno svake godine u prosincu organizira Mesna industrija Ravlić, a u svrhu prikupljanja financijske pomoći raznim humanitarnim udrugama.

U 2021. godini prilikom odabira cilja prikupljanja sredstava, naglasak su dali upravo najveselijoj riječi u nazivu akcije, odnosno samom osmjehu. U ova izazovna vremena iz Ravlića su odlučili pomoći onima koji rade na osnaživanju duha jer su prepoznali kako je optimizam ono što najviše treba zajednici kako bi se lakše nosila sa svakodnevicom koja servira uznemirujuće vijesti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zanimljivo je što iz Ravlića ne izdvajaju sami sredstva za pomoć, već im u tome pomažu njihovi kupci koji su u prosincu 2021. godine sa svojih Ravlić Loyalty kartica darovali 6.106 bodova koje su Mesnice Ravlić poduplale te je humanitarnoj organizaciji CRVENI NOSOVI darovano ukupno 12.212 kn!

Ova organizacija simpatičnog imena sastoji se od klaunovadoktora koji donose radost malim i velikim pacijentima u bolnicama te osnažuju one koji se nalaze u tužnim i bolnim životnim situacijama. Mesna industrija Ravlić zajedno sa svojim vjernim kupcima vjeruje kako će ova donacija pomoći klaunovima doktorima da prošire svoje djelovanje širenjem smijeha, radosti i optimizma koji se ne smiju zanemariti kao moćno sredstvo kojim se postiže zdraviji duh i tijelo, a time i sretnija zajednica kojoj pripadaju.     


Izdvojeno

Reci što misliš!