Vijesti / Osijek

osluškivanje potreba

Radić u Klisi: „Želimo razvijati svaki dio grada kao da je centar Osijeka“

Radić u Klisi: „Želimo razvijati svaki dio grada kao da je centar Osijeka“

"Zanimaju nas potrebe naših sugrađana, a najbolje ih možemo saznati preko njihovih legitimno izabranih predstavnika", rekao je Radić

Grad Osijek sanirao je derutno krovište i uredio prostorije Mjesnog odbora Klisa, za što je iz proračuna izdvojeno 218.000 kuna. Tim povodom osječki gradonačelnik Ivan Radić obišao je danas završene radove te najavio nova ulaganja u Klisu, inače najmanji mjesni odbor u Osijeku.

"Nažalost, krov je bio derutan i urušio se strop. Sanirali smo krovište, postavili nove instalacije i novu, LED rasvjetu. Postavili smo i pametnu klupu iza mjesnog doma, a u budućnosti imamo još projekata koje ovdje namjeravamo realizirati, prvenstveno izgradnju ceste prema groblju", izjavio je gradonačelnik Radić te podsjetio kako je Grad ove godine izdvojio 10 posto više sredstava za mjesne odbore i gradske četvrti u odnosu na 2021. godinu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Imamo i redovite sastanke s direktorima gradskih poduzeća i predsjednicima mjesnih odbora i gradskih četvrti. Zanimaju nas potrebe naših sugrađana, a najbolje ih možemo saznati preko njihovih legitimno izabranih predstavnika. Želimo razvijati svaki dio grada kao da je centar Osijeka", dodao je gradonačelnik Radić.

Predsjednik Mjesnog odbora Klisa Stanko Ćoralić zahvalio je gradonačelniku na prepoznavanju problema i izdvojenim sredstvima za radove na rekonstrukciji krovišta i uređenju prostorija. Dodao je kako je MO Klisa infrastrukturno uglavnom opremljen i da trenutačno preostaje izgraditi gradsku kanalizaciju te uvesti grijanje i obnoviti pročelje zgrade mjesnoga odbora. 


Izdvojeno

Reci što misliš!