Vijesti / Osijek

i to na covid odjel

Na zidu osječkog KBC-a netko je napisao "COVID=LAŽ"

Na zidu osječkog KBC-a netko je napisao
RTL

"Jučer smo primili tri nova bolesnika koji su na respiratoru, a tri su preminula. Niti jedan od preminulih nije bio cijepljen", komentirao je dr. Ivana Radoš

Jutros je na zgradi KBC-a Osijek osvanuo grafit „COVID = laž“. Ono što je posebno šokantno jest činjenica da je grafit napisan upravo na zidu COVID odjela, gdje se trenutno liječe najteži slučajevi.

S obzirom na to da je grafit nastao noćas, netko je očito usred noši došao pod prozore najteže oboljelih i tamo odlučio šarati sa sprejom. S  RTL-a su za komentar upitali i predstojnika Klinike za anestesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje KBC-a Osijek, dr. Ivana Radoša.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Dno dna. Onaj tko je to napisao, ne znam je li svjestan toga da se trenutno iza tog zida 24 bolesnika bori za život, i da će preko 50 posto njih preminuti. I netko se sada usuđuje tamo napisati da je COVID laž", zgroženo je komentirao dr. Radoš.

"Jučer smo primili tri nova bolesnika koji su na respiratoru, a tri su preminula. Niti jedan od preminulih nije bio cijepljen", dodao je te ustvrdio da na ovakav čin nije potreban nikakav daljnji komentar.


Izdvojeno

Reci što misliš!