Vijesti / Osijek

877.388,01 kuna

Auxilium provodi svoj prvi EU projekt

Auxilium provodi svoj prvi EU projekt

Vrijednost projekta je 877.388,01 kuna, a bespovratna sredstva financiraju se iz Europskog socijalnog fonda

Humanitarna neprofitna udruga Auxilium iz Osijeka prošli je mjesec potpisala ugovor za svoj prvi EU projekt/program pod nazivom Društveno poduzetništvo nas povezuje/ Kućni majstor koji se provodi u partnerstvu s Graditeljsko-geodetskom školom Osijek i Compound Effect, obrtom za savjetovanje i usluge iz Osijeka. 

Vrijednost projekta je 877.388,01 kuna, a bespovratna sredstva financiraju se iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. u okviru poziva Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza 1. Upravljačko tijelo razine 1 je Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a razine 2 je Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ciljevi projekta su:

1. Stjecanje poslovnih sposobnosti i vještina o društvenom poduzetništvu zaposlenika i nezaposlenih članova udruge Auxilium transferom poslovanja prema društveno-poduzetničkim principima

2. Povećati vidljivost društvenog poduzetništva na području 3 županije istočne Hrvatske putem informiranja javnosti i umrežavanja sudionika.

Projekt će se provoditi dvije godine, do 3. studenog 2023. godine.


Izdvojeno

Reci što misliš!