Vijesti / Osijek

dan grada i početak adventa

Plenković sutra dolazi u Osijek i otvara Adventiranje

Plenković sutra dolazi u Osijek i otvara Adventiranje
Dubravka Petric/PIXSELL

Nakon svečane sjednice premijer, župan i gradonačelnik će u 18.30 u Parku kralja Tomislava otvoriti će manifestaciju Adventiranje

Grad Osijek danas počinje obilježavati Dan grada, pripremljen je bogat program, a središnji dio proslave bit će svečana sjednica Gradskog vijeća 2. prosinca,  s početkom u 17 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Na poziv gradonačelnika Ivana Radića svečanoj sjednici nazočit će i premijer Andrej Plenković te Nataša Tramišak, ministrica regionalnog razvoja i fondova EU-a, a nazočan će biti i župan Ivan Anušić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon svečane sjednice premijer, župan i gradonačelnik će u 18.30 u Parku kralja Tomislava otvoriti će manifestaciju Adventiranje.

Ove godine Advent u Osijeku nastavlja odgovornu politiku i dalje razvija svoj jedinstveni koncept u kojem Advent nije samo jedno mjesto, nego doživljaj grada kroz šetnju različitim lokacijama, ali značajno obogaćen ne samo novim skrivenim lokacijama, već i ponudom obrtnika i ugostitelja koja je lani izostala.

kotač
stiže i 'Ferris wheel' Najavljen Advent u Osijeku: Ove godine sjajnije, bogatije i čarobnije Adventiranje!

Širi centar grada bit će obgrljen s deset kilometara lampica, a posebno iznenađenje je 35-metarski kotač  "Ferris wheel" za kojeg je još tajna na kojoj lokaciji će bit postavljen.


Izdvojeno

Reci što misliš!