Vijesti / Osijek

kod nekih i više puta

U kratkom vremenu nepoznati počinitelj u Osijeku izbušio gume na više od 50 vozila

U kratkom vremenu nepoznati počinitelj u Osijeku izbušio gume na više od 50 vozila
Dusko Jaramaz/PIXSELL

Prije desetak dana policija je izvijestila o nekoliko probušenih guma na području Osijeka od strane nepoznatog počinitelja

Proteklih dana stanovnici osječkih ulica Zadarska, Ružina, Dubrovačka, Svete Ane, Waldingerova kao i okolnih ulica izloženi su pravom serijskom teroru. Naime, kako nam je dojavilo više čitatelja, zasad nepoznata osoba na njihovim vozila buši gume, a policija još uvijek ne može uhvatiti počinitelja.

"Zasad je izbušio gume na više od 50 automobila, a na nekima i nekoliko puta. Policija izlazi na uviđaj, ali zasad se ništa konkretno ne događa", kažu frustrirani građani koji su počinitelja uhvatili i na nekoliko nadzornih kamera, ali kako je uvijek maskiran, ne mogu ga prepoznati.

probušene gume probušena guma
osijek Nepoznati počinitelj izbušio gume na više vozila

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Počinitelj je samo protekle noći probušio gume odvijačem ili nekim sličnim predmetom na 15-ak vozila, a s dolaskom noći građani s pravom strahuju kako će zateći svoje vozilo ujutro kad se probude.

Ono što je činjenica jest podatak kako ne bira kome će probušiti gume pa su se tako na udaru pronašla i vozila parkirana na mjestima za invalide, vozila s dječjim sjedalicama i sva druga koja mu se nađu na putu.

Građanima ostaje za nadati se kako će ga policija uhvatiti ili će sam odustati jer su u kratkom vremenu pretrpjeli veliku štetu. Svi oni pozivaju sve koji imaju neka saznanja o počinitelju da isto dojave u najbližu policijsku postaju.


Izdvojeno

Reci što misliš!