Vijesti / Osijek

debelo iznad ograničenja

Divaltovom ulicom u Osijeku jurcao 130 kilometara na sat

Divaltovom ulicom u Osijeku jurcao 130 kilometara na sat
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Za počinjeni prekršaj propisana je novčana kazna u iznosu do 15 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 6 mjeseci i 3 negativna prekršajna boda

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je 9 prometnih nesreća.

Na području Osijeka dogodile su se tri prometne nesreće, na području Belog Manastira i Našica dogodile su se po dvije prometne nesreće, a na području Donjeg Miholjca i Đakova po jedna prometna nesreća.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U 4 prometne nesreće 4 osobe su lako tjelesno ozlijeđene, a 5 prometnih nesreća su za posljedicu imale materijalnu štetu.

Najveća brzina evidentirana je u 12,10 sati, u Osijeku, u ulici Martina Divalta, na dijelu ceste gdje je brzina ograničena na 50 kilometara na sat, a vozač osobnog automobila kretao se brzinom od 130 km na sat. Za počinjeni prekršaj propisana je novčana kazna u iznosu do 15 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 6 mjeseci i 3 negativna prekršajna boda.

U nadolazećem vikendu provesti će se pojačane mjere usmjerene na prekršaje koji su u uzročno-posljedičnoj vezi nastanka prometnih nesreća i posljedica u istima, a prvenstveno će se obratiti pozornost na prekoračenje brzine kretanja, alkohol, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, kao i drugim težim prometnim prekršajima (upravljanje pod zabranom, upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, oduzimanje prednosti prolaska pješacima i dr.).


Izdvojeno

Reci što misliš!