Vijesti / Osijek

novo vodstvo fakulteta

Osječki Ekonomski fakultet okrenuo novu stranicu i znatno izmijenio svoju strukturu upravljanja

Osječki Ekonomski fakultet okrenuo novu stranicu i znatno izmijenio svoju strukturu upravljanja
Marko Mrkonjic/PIXSELL

Novo vodstvo predstavio je dekan Boris Crnković i tako najavio novo doba koje je ispred fakulteta

Ekonomski fakultet u Osijeku godinama je opterećen aferama vezanima uz mito i korupciju za što se i danas vode pravosudni procesi protiv njegovih profesora i studenata, a u zadnje vrijeme često se spominju i doktorati koje završavaju studenti iz drugih gradova u Hrvatskoj. Promjenom vodstva žele promijeniti sliku fakulteta.

Dekan fakulteta Boris Crnković promjenu prodekana fakulteta objavio je i na svojoj Facebook stranici i tako, kako je sam je napisao, simbolično najavio okretanje nove stranice u povijesti fakulteta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Izabrali smo novu, značajno podmlađenu, upravu za iduće četvorogodišnje razdoblje! 
Na današnjoj sjednici Fakultetskog vijeća potvrđeni su prodekanice i prodekani koji će činiti novu upravu Fakulteta u iduće četiri godine! Čestitam doc. dr. sc. Ivanu Keliću na izboru za prodekana za nastavu, izv. prof. dr. sc. Marini Stanić na izboru za prodekanicu za znanost, izv. prof. dr. sc. Ivanu Kristeku na izboru za prodekana za financije i organizaciju poslovanje i prof. dr. sc. Sunčici Oberman Peterka na izboru za prodekanicu za suradnju s okruženjem, međunarodnu suradnju i projekte!
Zahvaljujem članovima Fakultetskog vijeća na prihvaćanju prijedloga izbora uprave i davanju povjerenja za vođenje Fakulteta predloženoj upravi! Zahaljujem i svim izabranim što su pristali preuzeti odgovornost i odlučili iduće četiri godine profesionalno posvetiti dodatnom razvoju Fakulteta! Vjerujem da ćemo svi opravdati dano nam povjerenje!", napisao je dekan Crnković.

Redom se radi o mlađem kadru fakulteta koji nije opterećen prošlošću, a pred njim su izazovna vremena.

"Pred novom upravom su brojni izazovi i zadaci, izdvajam samo neke... preoblikovanje diplomskih studija, jačanje aktivnosti na međunarodnim akreditacijama, revidiranje poslijediplomskih specijalističkih i doktorskog studija, dodatno jačanje veza s gospodarstvom, razvoj programa cjeloživotnog obrazovanja... Vjerujem da će znanje i iskustvo dosadašnjih članova uprave uz znanje i novu energiju novih članova uprave biti jamac ostvarenja svih planiranih ciljeva!", zaključio je dekan.
 


Izdvojeno

Reci što misliš!