Vijesti / Osijek

zlatna bilanca

Osječki MONO dobitnik za najuspješnijeg hrvatskog poduzetnika

Osječki MONO dobitnik za najuspješnijeg hrvatskog poduzetnika
Mono

Na svečanoj dodjeli 13. Zlatne bilance u hotelu Esplanade u utorak navečer, 31. kolovoza, prestižnom gospodarskom nagradom Fina je nagradila najbolje hrvatske tvrtke u pojedinim djelatnostima i u posebnim kategorijama

Finini analitičari na temelju godišnjih financijskih izvještaja preciznom metodologijom i izračunima dolaze do podataka o najuspješnijim tvrtkama. Analizirano je 139.009 poslovnih subjekata, a u konkurenciju za ove prestižne nagrade ušlo je njih 3.897. 

Nagrade Fina dodjeljuje prema ukupnom rangu dobivenom rangiranjem 11 financijskih pokazatelja u 5 kategorija: prema pokazateljima profitabilnosti, likvidnosti, zaduženosti, aktivnosti i ekonomičnosti. Ukupni pobjednik, najbolji među najboljima, izabire se prema tim kriterijima te ima najvišu ocjenu kreditnog rejtinga prema priznatim svjetskim standardima (usklađeno s Basel III smjernicama i MSFI 9 računovodstvenim standardom).

it park
počinju radovi Mono će biti prvi stanar novog osječkog IT parka

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodijeljeno je ukupno 17 nagrada, 11 Zlatnih bilanci najuspješnijim tvrtkama u pojedinim djelatnostima i 6 Zlatnih bilanci za posebne kategorije, od kojih je od ove godine i jedna nova – za najbrže rastućeg poduzetnika. 

Zlatnu bilancu organizirala je Fina u partnerstvu s Jutarnjim listom i pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske. 

Sveukupni pobjednik i dobitnik Zlatne bilance za najuspješnijeg poduzetnika prema financijskom rejtingu u 2020. godini je osječka tvrtka MONO d.o.o., koja je ujedno i dobitnik Zlatne bilance za najbolju tvrtku u kategoriji Informacije i komunikacije. 

Ostale dobitnike pogledajte ovdje.


Izdvojeno

Reci što misliš!