Vijesti / Osijek

uništili nove sadržaje

Grad podigao kaznenu prijavu protiv vandala sa Kopike

Grad podigao kaznenu prijavu protiv vandala sa Kopike
Radio Osijek

Grad Osijek odlučio stati na kraj vandalima koji uništavaju gradsku imovinu

Slijedom naloga gradonačelnika Ivana Radića, gradska tvrtka Športski objekti d.o.o. u čijem su vlasništvu stvari postavljene na Kopici i koja upravlja kupalištem, podnijela je kaznenu prijavu nadležnim tijelima kao i zahtjev za naknadom štete, s ciljem slanja jasne poruke kako niti jedna šteta i nepoštivanje gradske imovine neće biti tolerirano.

Navedeno je sukladno poruci gradonačelnika Ivana Radića, kako grad Osijek i njegovi građani osuđuju vandalsko ponašanje neodgovornih pojedinaca i zajedno žele i dalje graditi sigurno i zadovoljno okruženje, koje Osijek i jest, grad s mentalitetom pobjednika, u ovom slučaju nad vandalima. Navedenom procesu pristupit će se sustavno i dosljedno, a jedan od važnih koraka jest i uključivanje nadležnih tijela kako bi učinci bili konkretni i dugoročni.

Subota na Kopici Fotogalerija

„Uložen je izniman trud i napor te znatna financijska sredstva da od popularne osječke Kopike ovog ljeta napravimo najljepšu kontinentalnu plažu u Hrvatskoj. Prošli vikend su vandali uništili odbojkašku mrežu, oštetili kabine za presvlačenje, pokidali ležaljke, a radnici koji svako jutro čiste prostor Kopike naišli su na razbijeno staklo i hrpu razbacanog smeća. Grad neće tolerirati ovakvo ponašanje i zato sam zatražio podnošenje kaznene prijave“, rekao je gradonačelnik Osijeka Ivan Radić.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!