Vijesti / Osijek

neobjašnjivo...

Vandali unišili tek postavljene nove sadržaje na Kopiki

Vandali unišili tek postavljene nove sadržaje na Kopiki
Radio Osijek

Djelatnici koji održavaju gradsku plažu Kopika zatekli su prizore koji ne idu u prilog civilizacijskim normama modernog društva

Jutros su radnici koji održavaju prostor tog dravskog kupališta zatekli uništene ležaljke, pokidanu odbojkašku mrežu, širom razbacano smeće, ali i razbijeno staklo. Takvo ponašanje pojedinaca osječki gradonačelnik Ivan Radić odmah je osudio i najavio sanaciju uništene imovine.

Subotnja uživancija na osječkoj Kopiki
koš i mreža za odbojku Plaža na Kopiki bogatija za nove sportske sadržaje

"Kažu da iznimke potvrđuju pravilo, pa je tako i u ovom slučaju. Naglašavam kako je velika većina posjetitelja odgovorna i uredna, zadovoljna sa svim učinjenim. Posjetitelji u pravilu čuvaju Kopiku kao svoju, jer ona to i jest. Plaža svih Osječanki i Osječana i njihovih gostiju. Ali neodgovorni pojedinci uspijevaju učiniti nered, štetu i potencijalnu opasnost za sve posjetitelje svojim vandalskim ponašanjem i to nećemo dozvoliti. Ovim putem poručujem da grad Osijek i njegovi građani neće tolerirati  takvo ponašanje. Uništavanje i razbijanje nije prava slika Osijeka i stoga pozivam  građane da aktivno sudjeluju i na gradonač[email protected] prijave svako uočeno vandalsko ponašanje, jer pojedinci moraju odgovarati za učinjeno! Uz sanaciju napravljene štete i pojačan nadzor, najvažnije je da zajednički osudimo vandalsko ponašanje neodgovornih pojedinaca i nastavimo graditi sigurno i zadovoljno okruženje koje Osijek jest, sa mentalitetom pobjednika, u ovom slučaju nad vandalima", poručuje gradonačelnik Radić za Radio Osijek.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!