Vijesti / Osijek

razveselili najmlađe

Policajci donirali bicikle osječkoj Rijeci ljubavi

Policajci donirali bicikle osječkoj Rijeci ljubavi

„Bicikl jedan za smiješak jedan“ uspješno provodi Rijeka ljubavi

Unatoč teškim životnim okolnostima dolaze nam vesele vijesti, radost koja nadahnjuje svaki naš dan jer zahvaljujući donatorima Rijeka ljubavi može usrećiti i vratiti osmijeh i radost na tužna lica njihovih korisnika.

Veliki humanitarni lanac u „Rijeci ljubavi“ i dalje se nastavlja na veliku radost ovoga puta za najmlađu populaciju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Neizmjerno smo iznenađeni i presretni na vrijednoj donaciji bicikla dragog nam donatora naših „plavih anđela“ Interventne jedinice Policijske uprave karlovačke koja je organizirala humanitarnu akciju „Bicikl jedan za smiješak jedan“", kažu u Rijeci ljubavi u čiju su se akciju uključili službenici Interventne policije PU karlovačke, svi službenici i službenice PU karlovačke, djelatnici „Croatia osiguranja“ iz Karlovca,, „Gradnja Marinković“ vl. Domagoj Marinković s donacijom 4 bicikla, Sportska zajednica Grada Jastrebarsko sa donacijom 7 bicikla

"Naši „plavi anđeli“  donirali su nam 26 bicikla od kojih su dva potpuno nova , jer su se naši donatori odrekli od sebe, skupili sredstva kupili dva bicikla koji su zajedno sa ostala 24 završili prekrasni, blještavi i svima oduzimajući dah u „Rijeci ljubavi“", zahvaljuju iz Rijeke ljubavi.

Kako bi se dječici „Rijeke ljubavi“ ostvarili dječji snovi svoju potporu dao je župan Ivan Anušić, a Dom zdravlja Osijek ustupio je svoje vozilo i vozača kako bi korisnici osjetili dobrotu i ljubav.

U ovu donaciju protkana je neviđena dobrota, velikodušnost, ljubav, nježnost i silna želja pomoći drugom, jer ovo je izuzetna radost za naše korisnike, a naročito za najmlađu populaciju jer će mnogima biti ispunjen životni san.


Izdvojeno

Reci što misliš!