Vijesti / Osijek

premijer u osijeku

Plenković: ''S Anušićem se nisam rukovao, a moram li u samoizolaciju pitanje je za epidemiologe''

Plenković: ''S Anušićem se nisam rukovao, a moram li u samoizolaciju pitanje je za epidemiologe''
Dubravka Petric/PIXSELL

"Čim smo čuli tu vijest, mi smo sastanak završili. Nažalost pandemija traje i to se dogaađa i mislim da neće imati nikakvih ozbiljniih simptoma bolesti", rekao je premijer

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković danas je  u posjetu Osječko-baranjskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji. U Osijeku sudjelovao je na svečanom otvorenju osječkog Putničkog pristaništa na Dravi, a po završetku svečanosti, u 11,15 sati sastao se s osječko-baranjskim  županom Ivanom Anušićem.

"Uoči dolaska predsjednika Vlade RH, smo u Zavodu za javno zdravstvo obavili testiranje zbog sutrašnjeg puta u Vojvodinu. Na poziv Hrvatskog nacionalnog vijeća u Republici Srbiji trebali smo održati sastanak 31. ožujka u Monoštoru. Nalazi su stigli oko 11.15 sati, pozitivan je nalaz župana Ivana Anušića i dvoje članova Kabineta. Župan je zbog pozitivnog nalaza napustio sastanak te će biti u izolaciji", poručeno je iz Ureda župana.

plenković anušić
jutros testiran Župan Anušić pozitivan na Covid-19

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Čim smo čuli tu vijest, mi smo sastanak završili. Nažalost pandemija traje i to se događa i mislim da neće imati nikakvih ozbiljniih simptoma bolesti", rekao je premijer, dodavši kako se nije rukovao sa županom te će empidemiolozi odlučiti treba li ići u izolaciju.


Izdvojeno

Reci što misliš!