Vijesti / Osijek

otkazani letovi oko uskrsa

Croatia Airlines otkazala linije između Osijeka i Splita te Osijeka i Dubrovnika

Croatia Airlines otkazala linije između Osijeka i Splita te Osijeka i Dubrovnika
Dubravka Petric/PIXSELL

Putnici iz Osijeka alternativu za putovanje prema Dubrovniku i Splitu imaju u Trade Airu koji je prije nekoliko dana otvorio prodaju u ljetnom redu letenja

Croatia Airlines otkazao je letove na linijama između Osijeka i Splita, Osijeka i Dubrovnika te Zagreba i Brača do druge polovine travnja.

Kako navodi portal CroatianAviation, Croatia Airlines nudila je letove nedjeljom na liniji Split - Osijek - Split počevši od ove nedjelje, 28. ožujka, no prve dvije najavljene rotacije su otkazane. Trenutno prvi direktni let na ovoj liniji u ponudi je za 11. travanj, no u ovom trenutku nije poznato hoće li doći do tog leta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Danas je s prometovanjem trebala krenuti linija Dubrovnik - Osijek - Dubrovnik, međutim i taj let je otkazan, kao i ostali letovi ponedjeljkom do 19. travnja.

Putnici iz Osijeka alternativu za putovanje prema Dubrovniku i Splitu imaju u Trade Airu koji je prije nekoliko dana otvorio prodaju u ljetnom redu letenja, pa je putovanje zrakoplovom iz Osijeka prema Splitu moguće četiri puta tjedno, svakog ponedjeljka, utorka, četvrtka i petka, dok su letovi prema Dubrovniku dostupni dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom. Karte je moguće kupiti na web stranici avioprijevoznika.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!