Vijesti / Osijek

kreće ljetni red letenja

Avionom iz Osijeka na more za 342 kune

Avionom iz Osijeka na more za 342 kune
Davor Javorovic/PIXSELL

Hrvatska privatna charter kompanija TradeAir pustila je jučer u prodaju karte za letove unutar Hrvatske

Trade Air pustio je u prodaju karte na linijama unutar Hrvatske za predstojeći ljetni red letenja. Radi se o PSO linijama koje će nastaviti prometovati i u ljetnom redu letenja ove godine.

Ljetni red letenja stupa na snagu ovog vikenda (s promjenom računanja vremena) pa će već od ponedjeljka Trade Air nastaviti prometovati na linijama unutar Hrvatske. Letovi su dostupni sve do kraja listopada, a karte su trenutno u prodaji za letove do 15. lipnja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kompanija će nastaviti prometovati na linijama na kojima prometuje već dulji niz godina:

  • Osijek – Zagreb – Osijek,

  • Osijek – Rijeka – Osijek,

  • Osijek – Pula – Split – Pula – Osijek,

  • Rijeka – Split – Dubrovnik – Split – Rijeka.

Na linijama nastavljaju prometovati zrakoplovi Van Aira, češkog avioprijevoznika čiji je zrakoplov tipa Turbolet L410 Trade Air uzeo u ACMI najam kako bi prometovao na navedenim PSO linijama.

Red letenja nije značajno mijenjan, radi se o tek malim promjenama u satnici. Između Osijeka i Zagreba i dalje će biti dostupno 6 letova tjedno (po dva leta dnevno ponedjeljkom, srijedom i petkom), dok su 2 leta tjedno najavljena između Rijeke i Osijeka, Rijeke, Splita i Dubrovnika, kao i Osijeka, Pule i Splita.

Radi se vjerojatno o najbržem mogućem načinu putovanja između udaljenih hrvatskih regija po također povoljnim cijenama. Karte je moguće kupiti OVDJE, na službenoj web stranici Trade Aira, javlja Croatian Aviation.

Na navedenim linijama Trade Air ima potpisan codeshare ugovor s Croatia Airlinesom, pa je na određenim linijama moguće kupiti konektirajuće karte na međunarodne letove hrvatskog nacionalnog avioprijevoznika, iz Osijeka preko Zagreba do Amsterdama, Pariza, Zuricha, Frankfurta i sl., kao i iz Dubrovnika preko Splita do, primjerice, Rima.

Cijene karata

Cijena jednosmjerne avio karte iz Osijeka do Rijeke ili Pule je 342 kune, do Dubrovnika (uz presjedanje u Rijeci) 675 kuna, a do Splita direktno 342 kune ili 450 kuna uz presjedanje u Rijeci. Let do Zagreba doći će vas 225 kuna. U cijenu karte dozvoljen je jedan komad predane prtljage do 14 kg i 1 komad ručne prtljage težine do 5 kg.


Izdvojeno

Reci što misliš!