Vijesti / Osijek

kasnije ga vratio

Osječki sudac priznao da je uzeo Mamićev sat: "Popilo se"

Osječki sudac priznao da je uzeo Mamićev sat:
Davor Javorović/Pixell

Protiv suca Krušlina predsjednik Županijskog suda pokrenuo je stegovni postupak

Sudac Županijskog suda u Osijeku Darko Krušlin priznao je da je uzeo sat Zdravka Mamića, a sada ga očekuje stegovni postupak zbog Mamićevih optužbi za druženja kojima se dovodi u pitanje njegova nepristranost, doznaje Telegram.

ivan malenica za rtl Ministar pravosuđa: ''Dobio sam očitovanja osječkih sudaca. Poslat ćemo inspekciju na Županijski sud''

Mamić je u svom iskazu USKOK-u rekao da je 24. srpnja 2017. na Dinamovom stadionu, nakon završetka utakmice između Hrvatske i Ukrajine upoznao suca Krušlina i njegovog kolegu Zvonka Vekića.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mamić je također rekao da mu je, kada je došao na suđenje u Osijek, taj sat vratio Ljubo Pribić, sada već bivši zamjenik upravitelja zatvora u Osijeku koji ga je, kako kaže Mamić, upoznao s Krušlinom.

sudac zvonko vekić
osječki sudac demantira mamića Sudac Vekić: ''Tu on pokazuje neke karte... Ja s Mamićem u Dubaiju nisam bio''

Krušlin je u očitovanju priznao da je bio na utakmici na Dinamovom stadionu i u tzv. Plavom salonu, odnosno stadionskoj VIP loži. 

''Popilo se'', priznaje sudac tvrdeći dalje da je već na povratku prema Osijeku, ''kada je postao svjestan da mu je Mamićev sat na ruci, odlučio vratiti taj nedopušteni dar'', piše Telegram.

ozbiljne optužbe Poznati odvjetnik preuzeo slučaj: "Mamić je zlonamjerni manipulator"

 


Izdvojeno

Reci što misliš!