Vijesti / Osijek

osijek

79-godišnjak vozio s 1.68 promila, prijeti mu 20 tisuća kuna kazne i oduzimanje vozačke na godinu dana

79-godišnjak vozio s 1.68 promila, prijeti mu 20 tisuća kuna kazne i oduzimanje vozačke na godinu dana
Ilustracija (PIXSELL)

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 18,35 sati u Osijeku, u Ulici Josipa Reihla Kira, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 79-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća od kojima su u tri prometne nesreće tri osobe lako tjelesno ozlijeđene, dok su dvije prometne nesreće za posljedicu imale materijalnu štetu.   

Na području Osijeka dogodile su se tri prometne nesreće i dvije prometne nesreće na području Našica.

Jučer, 18. ožujka, na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je 5 vozača (4 vozača osobnog automobila i 1 vozač bicikla) koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 18,35 sati u Osijeku, u Ulici Josipa Reihla Kira, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 79-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka.
Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,65 grama po kilogramu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.


Izdvojeno

Reci što misliš!