Vijesti / Osijek

mamić optužuje

Osječki sudac: Svojom presudom sve smo rekli

Osječki sudac: Svojom presudom sve smo rekli
Dubravka Petric/PIXSELL

Zdravko Mamić žestoko je danas optužio suce osječkog Županijskog suda za primanje mita

Zvonko Vekić, Zvonko Vrban i Darko Krušlin našli su se na meti Zdravka Mamića u njegovom obraćanju javnosti nakon što je osuđen za malverzacije u nogometnom klubu Dinamo, a za što mu se sudilo na osječkom Županijskom sudu.

Mamić je tvrdio kako je sucima u nekoliko navrata nosio novac, a plaćao je i kako bi jedan od njih bio imenovan za predsjednika suda što se na kraju nije dogodilo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Komentar na njegove navode suci su dali za Večernji list.

poslanica iz međugorja Mamić optužio suce osječkog suda: "Dao sam im pola milijuna eura"

"Nemam komentara, stvarno! Mi smo rekli sve u svojoj odluci: potvrdili smo drugu optužnicu i odredili istražni zatvor. U Dubaiju jesam bio, ali ne s njim, zet mi je tamo radio kao liječnik", rekao je Zvonko Vekić, a kratak je bio i Vrban koji je samo izjavio kako će se zbilja i utvrditi što je od toga istina.

Darko Krušlin, koji je Mamića u konačnici i osudio utvrdio je kako su efikasnost provedenog postupka, kvaliteta napisane odluke i činjenica da je odluka potvrđena na Vrhovnom sudu, dovoljno rekli o utemeljenosti njegovih navoda uz komentar i kako nema volje i želje suočavati se s njim na toj razini.

Sigurno je kako će se detalji svega izrečenog i dodatno provjeravati s obzirom da je Mamić, prema svojim riječima, predao i USB stick s dokazima svega što je danas izgovorio, a DORH je objavio kako je stick uistinu i došao njih, ali kako sadržaj tek utvrđuju.
 


Izdvojeno

Reci što misliš!