Vijesti / Osijek

akcija u završnoj fazi

Osječki vatrogasci za legu Petrinjca prikupili gotovo 85 tisuća kuna

Osječki vatrogasci za legu Petrinjca prikupili gotovo 85 tisuća kuna

Po završetku akcije, sav prikupljeni novac bit će osobno uručen vatrogascu Miroslavu Krčeliću

Potaknuti nesretnim događajima na Banovini početkom godine, osječki vatrogasci odlučili su pokrenuti akciju prikupljanja donacija za pomoć Miroslavu Krčeliću iz Petrinje, kolegi vatrogascu koji dijeli nesretnu sudbinu brojnih Petrinjaca – kuća mu je u potresu teško oštećena i nije  primjerena za  stanovanje.

U akciji koja je trajala proteklih dana, osječki vatrogasci prikupili su lijep iznos koji će zasigurno pomoći u obnovi doma hrabrog vatrogasca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Još jednom zahvaljujemo svima koji su nam pomogli u realizaciji akcije prikupljanja pomoći Miroslavu Krčeliću petrinjskom vatrogascu. Akcija je u završnoj fazi i račun će biti u funkciji još nekoliko dana, dok se ne obave uplate sudionika u aukciji i ukoliko eventualno još bude dodatnih uplata. U ovom trenutku stanje računa je: 69.557,35 kn i 150,00 eura. Aukcijom je prikupljeno još: 14.000,00 kn Tako da je konačni ukupni iznos koji će biti uplaćen ovih dana: 83.557,35 kn i 150,00 eura", kažu vatrogasci.

Po završetku akcije, sav prikupljeni novac bit će osobno uručen vatrogascu Miroslavu Krčeliću.

U trenucima užasa koji je potresao našu cijelu domovinu, Miroslav je bio okrenut zajednici i pomoći sugrađanima, čime je svoje kolege iz Osijeka, potaknuo da uzvrate onako istom mjerom – dobrotom i prijateljskom rukom u nevolji.


Izdvojeno

Reci što misliš!