Vijesti / Osijek

morao na ispumpavanje želudca

Povratnik iz Irske kršio samoizolaciju: Policija ga zatekla na kolodvoru s 5.5 promila alkohola

Povratnik iz Irske kršio samoizolaciju: Policija ga zatekla na kolodvoru s 5.5 promila alkohola
Patrik Macek/PIXSELL

Za počinjeni prekršaj iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti 37-godišnjaku izrečena je novčana kazna u iznosu od 8000 kuna, izvjestila je policija

Prilikom redovite ophodnje, policijsku službenici na osječkom autobusnom kolodvoru  uočili su osobu u alkoholiziranom stanju. Pozvana je hitna medicinska pomoć čiji su djelatnici muškarca svojim vozilom prevezli u Klinički bolnički centar Osijek.

Obavljenim provjerama utvrđeno je kako se radi o 37-godišnjem hrvatskom državljaninu kojemu je izrečena mjera samoizolacije prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku. Za počinjeni prekršaj iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti 37-godišnjaku izrečena je novčana kazna u iznosu od 8000 kuna, izvjestila je policija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako neslužbeno saznaje Glas Slavonije, riječ je o povratniku Irske u kojoj je bio dulje vrijeme, a količina krvi koju je imao u krvi je nevjerojatnih 5,5 promila alkohola, a analiza mokraće tu je brojku još povećala, navodno na 6 promila alkohola u krvi! Morao je na ispumpavanje želudca.


Izdvojeno

Reci što misliš!