Vijesti / Osijek

od 26. listopada

S radom ponovo kreće socijalni servis za najugroženije građane u Osijeku

S radom ponovo kreće socijalni servis za najugroženije građane u Osijeku

U cilju informiranja stanovništva u potrebi o ponovnoj uspostavi rada Socijalnog servisa Gradskog društva Crvenog križa Osijek u redovnom radnom vremenu, zbog povećanih potreba i dolaska hladnijeg vremena, Crveni križ informira javnost

Gradsko društvo Crvenog križa Osijek obaviještava korisnike socijalnog servisa i građane u potrebi za odjećom i obućom da će zbog dolaska hladnijeg vremena Socijalni servis od ponedjeljka 26. listopada 2020. godine ponovno raditi prema redovnom radnom vremenu. Kako epidemija bolesti COVID-19 još uvijek traje, korisnici socijalnog servisa i svi građani kojima je potrebna odjeća i obuća, mogu ostvariti pomoć isključivo uz prethodnu telefonsku najavu dolaska četvrtkom i petkom u vremenu od 9.00 do 12.00 sati na kontakt broj socijalnog servisa: 031/544-659 kako bi svaki korisnik dobio individualni termin za dolazak i preuzimanje pomoći s ciljem osiguranja svih propisanih epidemioloških mjera i očuvanje zdravlja. Molimo sve korisnike da se pri dolasku pridržavaju svih epidemioloških mjera propisanih od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Adresa Socijalnog servisa: Šetalište Petra Preradovića 6, Osijek (iza zgrade Crvenog križa)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radno vrijeme Socijalnog servisa:

• Podjela rabljene odjeće i obuće – ponedjeljak/utorak/srijeda - 10:00 do 13:00 h
• Prikupljanje rabljene odjeće i obuće – ponedjeljak/utorak/srijeda - 8:00 do 10:00 h
• Posudba medicinskih i ortopedskih pomagala vrši se četvrtkom od 8:00 do 14:00 h

Obavještavaju se i građani koji žele donirati rabljenu odjeću i obuću da se trenutno zaprima isključivo prethodno oprana rabljena odjeća i obuća za jesensku i zimsku sezonu do popunjenja kapaciteta skladišnog prostora, također uz prethodnu telefonsku najavu na navedeni kontakt broj Socijalnog servisa.

Izdvojeno


Reci što misliš!